- Fotoalbums -
Noorwegen 2008
Noorwegen
Hartje zomer en toch wandelen door de sneeuw. In noorwegen is het mogelijk. Een schitterend en ruig land. Zeker een aanrader.

Zambia 2007
Zambia
In de zomer van 2007 zijn we afgereisd naar Zambia en Zimbabwe. Olifanten naast onze tent, een wandelsafari met rennende hippo's en een kanotocht over de Zambezi zullen ons nog lang bijblijven.

Borneo 2006
borneo
In de zomer van 2006 hebben we wederom genoten van schitterende jungle. In Mulu NP heb ik eindlijk de zo gezochte junglegeluiden te horen gekregen.

Suriname 2005
suriname
In oktober 2005 ben ik onder andere afgereisd naar zeer afgelegen stukken jungle. Het slapen in je zelfgemaakte hut, direct onder een regen van vallende sterren, zal ik nooit meer vergeten. Het land leverde naast mooie herinneringen ook interessante foto's op.

Dierentuin
dierentuin
Een dierentuin geeft je de mogelijkheid om beesten, die normaal alleen in verre landen terug te vinden zijn, toch te kunnen fotograferen. Het lijkt erg makkelijk, maar tralies en spiegelend glas zorgen toch nog voor een flinke uitdaging.

Bloemen
bloemen
In dit album vindt u foto's van bloemen, planten en paddestoelen.

Vogels
vogels
Van een gekraagde roodstaart tot een simpele eend. Het album bevat een zeer uiteenlopende verzameling van vogels.

Dieren algemeen
dierenalg
Dit album bevat eigenlijk alle beesten die geen vogel of insect zijn. Alle dieren zijn in het wild gefotografeerd.

Insecten
insecten
Macrofotografie is één van mijn favorieten takken binnen de wereld van de fotografie. Je kunt dingen laten zien die veel mensen anders nooit zouden zien.

Landschappen
landschap
Dit album bevat Nederlandse landschappen. Omdat ik op vakanties ook veel landschapsfoto's maak, verwijs ik ook naar de albums van Suriname en Borneo.

Experimenteel
experiment
Hier zijn mijn foto-experimenten terug te vinden. Op zich niet zo heel extreem, maar af en toe doe ik iets heel anders en dan past het natuurlijk niet binnen de andere albums.